Ενοικίαση πούλμαν

Top Lines Ενοικίαση πούλμαν
Ενοικίαση πούλμαν

Ενοικίαση πολυτελών πούλμαν και ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων για εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας.

Εξυπηρετούμε τουριστικά γραφεία, συλλόγους, ομάδες, για μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές. Από το 2010 συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Όλα τα πούλμαν μας  Είναι τεχνολογίας Euro 5 & 6  και διαθέτουν άνετο και κλιματιζόμενο σαλόνι για να απολαύσετε την διαδρομή και θα κάνει ευχάριστη την εκδρομή σας. Τα πούλμαν διαθέτουν Wi – Fi σε όλη την διαδρομή, καθώς και πρίζες φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών

Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και με πολυετή εμπειρία στις τουριστικές μεταφορές.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση πούλμαν και τουριστικών λεωφορείων


Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελή πούλμαν και τουριστικά λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας 51 έως 63 θέσεων. Ο στόλος των λεωφορείων και των οχημάτων της εταιρείας Top Lines είναι ο νεότερος και ασφαλέστερος και αποτελείται από 15 υπερσύγχρονα λεωφορεία Setra , Travengo 


Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 39001:2012. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για καταστάσεις έκτατης ανάγκης και παροχή πρώτων βοηθειών ενώ παράλληλα η εκπαίδευση τους ανανεώνετε και βελτιώνεται συνεχώς.

Για ενοικίαση πούλμαν και τουριστικών επικοινωνήστε μαζί μας μας στο 2105202350 ή στο 6953006805  ή στειλτε μας εμαιλ στο [email protected] ή ζητήστε προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
     

     

    Top Lines.gr

    Εξωτερικοι συνδεσμοι

    Top Transfer.gr