Ενοικίαση πούλμαν

Ενοικίαση πολυτελών πούλμαν και ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων για εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας.

Εξυπηρετούμε τουριστικά γραφεία, συλλόγους, ομάδες, για μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές. Από το 2010 συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν άνετο και κλιματιζόμενο σαλόνι για να απολαύσετε την διαδρομή και θα κάνει ευχάριστη την εκδρομή σας. Τα πούλμαν διαθέτουν Wi – Fi σε όλη την διαδρομή.

Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και με πολυετή εμπειρία στις τουριστικές μεταφορές.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση πούλμαν και τουριστικών λεωφορείων


Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελή πούλμαν και τουριστικά λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας 51 έως 63 θέσεων. Ο στόλος των λεωφορείων και των οχημάτων της εταιρείας Top Lines είναι ο νεότερος και ασφαλέστερος και αποτελείται από 15 υπερσύγχρονα λεωφορεία Setra , Travengo , Volvo, Neoplan


Τα λεωφορεία της εταιρείας είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.


Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 39001:2012. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για καταστάσεις έκτατης ανάγκης και παροχή πρώτων βοηθειών ενώ παράλληλα η εκπαίδευση τους ανανεώνετε και βελτιώνεται συνεχώς.

Για ενοικίαση πούλμαν και τουριστικών επικοινωνήστε μαζί μας μας στο 2105202350 ή ζητήστε προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Top Lines.gr

Εξωτερικοι συνδεσμοι

Υπουργείο Τουρισμού