Η εταιρία μας

Η εταιρία Top Lines Διεθνής γραμμή Ελλάδα Αλβανία

Η εταιρία  Top Lines

Η εταιρία  Top Lines ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στην διεθνής γραμμή Ελλάδα Αλβανία με σκοπό  να προσφέρει υψηλή ποιότητα στις διεθνές μεταφορές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα άνετο , ασφαλές και σίγουρο ταξίδι στους επιβάτες μας.

Η έδρα της εταιρίας μας είναι στην Αθήνα στην οδό Ψαρών 4 στην Πλατεία Καραΐσκάκη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας διαθέτουμε γραφεία στον Πειραιά και στον Ισθμό.

Καθημερινά εκτελούμε 4 δρομολόγια από και προς την Αλβανία σε πάνω από 20 προορισμούς.

Η Top Lines, δραστηριοποιείται και στον εγχώριο τουριστικό τομέα , οπού δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης των πούλμαν μας σε τουριστικά γραφεία.

Επίσης μια νέα υπηρεσία της εταιρίας μας είναι η μεταφορά VIP , από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Ο στόλος της εταιρίας Top Lines αποτελείται από 20 υπερσύγχρονα λεωφορεία Man, Setra, Neoplan, 4 Vito Mercedes-Benz, ένα Crafter Wolkswagen,και 2 Exclusive limo mini bus Mercedes-Benz. Αυτά αποτελούν μια υψηλών προδιαγραφών επιλογή, έτοιμα να προσφέρουν άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις.

Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 39001:2012. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για καταστάσεις έκτατης ανάγκης και παροχή πρώτων βοηθειών  ενώ παράλληλα η εκπαίδευση τους ανανεώνετε και βελτιώνεται συνεχώς.

Τα λεωφορεία της εταιρείας, χωρητικότητας από 7 έως 63 θέσεις, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.).

Από το 2010 η εταιρία έχει επενδύσει σε 20 νέα τουριστικά λεωφορεία τελευταίας γενιάς και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας , εφοδιάζοντάς τα με το πιο φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο , Diesel Best Action, μειώνοντας όχι μόνο τους εκπεμπόμενους ρύπους αλλά και τον παραγόμενο θόρυβο. Στόχος μας αποτελεί η διαρκής ανανέωση του στόλου, με μέσο όρο ηλικίας των λεωφορείων τα 5 έτη.

Κορυφαία επιλογή για τους πλέον απαιτητικούς αποτελούν τα 2 Exclusive limo minibuses Mercedes-Benz, ό,τι πιο σύγχρονο και πολυτελές διαθέτει η αγορά σήμερα.

Δείτε εδώ τον στόλο της εταιρίας μας Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ TOP LINES 

Η σελίδα μας στην Αλβανία https://top-lines.al/