O Στόλος της Top Lines

Ο Στόλος της Top Lines . Ο στόλος της Top Lines αποτελείται από υπερσύγχρονα λεωφορεία και minibus τεχνολογίας Euro 5 και 6. Όλα μας τα οχήματα  είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν και WiFi, τα οποία θα σας προσφέρουν ανετά και ασφαλές ταξίδια.

Ο Στόλος της Top Lines αποτελείται από 18 λεωφορεία μάρκας Setra, Travego, Neolpan τα οποία προσφέρουν άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις. Επίσης η  εταιρεία μας, διαθέτει και πολυτελή τουριστικά οχήματα όπως 2 minibus 17 θέσεων , 4 Mercedes-Benz 11 θέσεων, και 2 πολυτελή Vito, τα οποία μπορούν να καλύψουν μεταφορικές ανάγκες για οικογένειες, μικρά γκρουπ, ομάδες κτλ , προσφέροντας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Στόλος της Top Lines είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.).

Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 39001:2012.

Χάρη στην υψηλή τεχνολογία των οχημάτων, καθώς και στην τακτική και σωστή συντήρηση τους, η Top Lines  είναι η ασφαλέστερη εταιρεία μεταφοράς επιβατών.

Όλα τα λεωφορεία και τα οχήματα της Top Lines, διατίθενται προς ενοικίαση για τουριστικές μεταφορές, εκδρομές και εκδηλώσεις. Η ποιότητα των οχημάτων θα κάνει τους ταξιδιώτες σας να απολαύσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ψαρών 4 Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο Αθήνα. ΤΚ10437
Τηλέφωνο γραφείου κίνησης: 6953006805
Email: [email protected]
Website: www.top-lines.gr
Transfer website: https://top-transfer.gr/