Όροι ταξιδιού

Επιβάτες-Όροι ταξιδιού

Επιβάτης

Οι επιβάτες οφείλουν να βρίσκονται στο σημείο αναχώρησης 30’ τουλάχιστον πριν την προγραμματισμένη αναχώρησή τους

Οι επιβάτες υποχρεούνται να είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα ταξιδιώτικα έγραφα που απαιτούνται για την διέλευση των συνόρων(διαβατήρια, άδεια διαμονής, θεώρηση εισόδου  κτλ).

Τα παιδιά που ταξιδεύουν μόνο με έναν γονέα πρέπει απαραίτητα να έχουν έναν ειδικό πληρεξούσιο από τον άλλο γονέα, διαφορετικά δεν μπορούν να ταξιδέψουν.

Απαγορεύετε το κάπνισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στα λεωφορεία κατά όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

Απαγορεύετε η κατανάλωση αλκοόλ.

 

Κανονισμός ταξιδιού

Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει  να αποβιβάσει η να επιβιβάσει επιβάτες σε χώρους ή τμήματα του δρόμου που δεν σημειώνονται στο εισιτήριο.

Οι υπαλλήλου  της εταιρίας δεν ευθύνονται σε περίπτωση καθυστερήσεων για λογού  που δεν εξαρτώνται από την εταιρεία, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες, οι καθυστερήσεις τελωνείων, απεργίες κτλ.

Τα λεωφορεία δεν υποχρεούνται να περιμένουν για τους επιβάτες που έχουν προβλήματα με τη διευκρίνιση των εγγράφων τους για περισσότερο από 10 λεπτά.

 

Με την αγορά του εισιτηρίου ο επιβάτης αποδέχεται αυτομάτως όλους τους όρους ταξιδιού , πληρωμής και κανόνες του ταξιδιού.

Διαβάστε εδώ τους ορούς πληρωμής καθώς και την πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων https://www.top-lines.gr/ori-pliromis-epistrofes-kai-akirosi-eisitirion/