Athinë Belsh, Kozare, Dragot, Kaja, Marin, Gradishte, Gostimë, Shals

Athinë Belsh, Kozare, Dragot, Kaja, Marin, Gradishte, Gostimë, Shals

Top Lines ka vendosur destinacione të reja për në Belsh, Kozare, Dragot, Kaja, Marin, Gradishte, Gostimë, Shals.

Çdo ditë autobusi niset nga Athina në orën 8.30 dhe në orën 19.00. Autobusi ju len në Kuçovë dhe nga aty ju çojmë me furgonin e firmës sonë deri në Belsh, Kozare, Dragot, Kaja, Marin, Gradishte, Gostimë, Shals.

Nisja nga Shqipëria çdo ditë në orën 4.00 dhe 16.00

Çmimi i biletës

 • Vajte 35 euro 
 • Vajte Ardhje 60 Euro
 • Vajte për fëmijë 4-12 vjeç 20 euro
 • Vajte ardhje për fëmije 4-12 vjeç 35 euro
 • Për fëmijët 0-4 vjeç falas në rast se nuk mbajne sedilje. Në rast se mbajn sedilje çmimet e mësipërme.

Për të rezervuar bileta për destinacionin Athinë Belsh, Kozare, Dragot, Kaja, Marin, Gradishte, Gostimë, Shals telefononi në numrat e mëposhtëm

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Numrat e telefonit nga Belshi

 • +355695659990

Numri i telefonit ne Dragot

+355682523039

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Autobusë modern te teknollogjisë Euro5. Top Lines ju ofron një udhëtim të këndëshëm, luksos dhe të rehatëshëm. Autobusët më modern të linjës Greqi Shqipëri.

Firma jonë disponon ISO 9001:2008 dhe ISO 39001:2012. Personeli jonë është i trajnuar për situata emergjencas dhe dhënjes së ndihmës së parë , dhe paralelisht trajnimi i tyre është i vazhdueshëm.


Flota e firmës Top Lines përbëhet nga 15 autobusë modern Travego, Setra Volvo dhe Neoplan. Autobusët e firmës sonë, janë të teknollogjisë moderne, të pajisura me sistemet më modern sigurie dhe komoditeti (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, kamera me kontroll vizual të plotë , Wi-Fi, sisteme GPS et

Lexoni këtu destinaciotet e tjera të Top Lines DESTINACION

Për faqen e internetit të Top Lines Albania klikoni këtu
https://top-lines.al/