Athinë Belsh

Athinë Belsh Top Lines ka vendosur çdo ditë dy orare nga Athina, Pireu, Korinthi, Patra, Kalamata, Pirgo për në Belsh. Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet.  Autobus modern të teknollogjisë Euro 5 & 6. Të gjithë autobusët janë të pajusur me kondicioner dhe wifi.

Oraret e nisjeve 

 • Çdo ditë autobusi niset nga Athina në orën 8.30 dhe në orën 19.30. 
 • Nisja nga Kallamata, çdo të Martë Enjte Shtunë në orën 16.00
 • Nisja nga Shqipëria për Athinë çdo ditë në orën 4.00 dhe 16.00
 • Nisja nga Shqipëria për në Kallamatë çdo të Hënë Mërkurë Premte në orën 16.00

Autobusi ju len në Rrogozhinë dhe aty ju pret furgoni i firmës sonë që ju çon direkt për në Belsh. 

 

Çmimi i biletës Athinë Belsh

 • Vajte 40 euro 
 • Vajte Ardhje 70 Euro
 • Vajte për fëmijë 4-12 vjeç 25 euro
 • Vajte ardhje për fëmije 4-12 vjeç 45 euro
 • Për fëmijët 0-4 vjeç falas në rast se nuk mbajne sedilje. Në rast se mbajn sedilje çmimet e mësipërme.

Për të rezervuar bileta për destinacionin Athinë Belsh,telefononi në numrat e mëposhtëm

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771
 • Patra Othonos Amalias 34 (Afër Stacionit të Trenit Patra)
 • +30 2613015646
 • Kalamata -Artemidhos 65 (Afër KTEL, Kalamatas)
 • +30 698 3908602
 • Pirgo-Mitropolitou Antoniou 67 (Ish rruga Patron)
 • +30 6981142439

Agjensitë e Top Lines në Belsh 

Agjensia Travel Comfort BELSH

 • Celular: +355 695659990

Agjensia e Rimi

 • Celular: +355 68 312 5464

 

Oraret dhe destinacionet e Top Lines  https://www.top-lines.gr/sq/oraret-greqi-shqiperi/

Sistemi i biletave online https://e-ticketing.top-lines.gr/