Athine Gjirokaster Bileta autobusi nga Athina për në Gjirokastër

Athine Gjirokaster Bileta autobusi nga Athina për në Gjirokastër. Udhëtoni nga Athina për në Gjirokastër me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Gjirokastër pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Pak fjalë rreth Gjirokastres

Gjirokastra është qytet i Shqipërisë së jugut. Përbëhet nga 43,000 banorë dhe nga vitio 2005 është e shkrujatur në katalogun me qytetet e trashëgimisht botërore nga UNESCO

Distanca Athine Gjirokastër është 500km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 6 orë

 

Oraret e TOP-LINES Athinë Gjirokastër

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 2 udhëtime Athine Gjirokaster këto orare:

  • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
  • Orari i mbasdites që niset në orën 19.00

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Gjirokaster

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në  Gjirokastër janë :

  • Biletë vetëm vajtje: 40€
  • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
  • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Vini re. Agjensia jonë nuk pret biletë vajte ardhje nga Gjirokastra.

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/