Athinë Korçë, Pogradec, Bilisht, Përrenjas Librazhd

Udhëtoni ose dërgoni porosi nga Athinë Halkidha Thiva Livadhia Lamia Kardhica Trikala Kalambaka Grevena Kastoria për në Korçë-Pogradec-Bilisht-Maliq-Prrenjas-Librazhd-Elbasan.

Orari i nisjes:  Nisja bëhet çdo ditë në orën 11.00 nga terminali i nisjeve dhe mbërritjeve të autobusëve në Athinë, në rrugën Psaron 4 në Platia Karaiskaki, në Metaksurgjio. Shënim.

Kalimi bëhet nga pika kufitare e Kapshtiçës dhe udhëtimet kryhen nga firma e transportit Star Travel

Gjithashtu mund të dërgoni porosi të ndryshme për në Shqipëri si ilaçe, ushqime, dhurata, valixhe,zarfa etj

Për më shumë informacione dhe rezervime telefononi tek numrat

Telefon: 6984733901 6984733905

Destinacione për në Shqipëri 

 • Bilisht
 • Korçë
 • Pogradec
 • Përrenjas
 • Librazhd
 • Elbasan
 • Rrogozhinë
 • Durrës
 • Tiranë

Stacionet  nga ku mund të merren dhe zbriten pasagjer në Greqi

 • Athinë-Zyra qëndrore e Top Lines -Psaron 4 në Platia Karaiskaki
 • Halkidha-Ktel Evias
 • Thiva-Stacioni i Trenit
 • Livadhia-Ktel
 • Lamia-Ktel
 • Kardhica-Ktel
 • Trikala-Ktel
 • Kalambaka
 • Grevena
 • Kastoria

Vini re

Të gjithë qytetarët që do udhëtojnë nga Greqia në Shqipëri  do duhen të jenë të pajisur me dokumentacion shtesë, përveç dokumentave standarte (pasaportë,  leje qëndrimi). Këto dokumenta janë

 • PLF i bërë deri ne 24 ore perpara udhëtimit. PLF duhet të jetë i printuar dhe tja tregoni policisë Greke në Kakavi
 • Vertetim i tipit B i nëshkruajtur nga juve, ku deklaroni qe udhetoni nga qyteti juaj i banimit deri në Kakavi. Arsyetimi mund jete qe po udhetoni per arsye familjare.

Në Shqipëri nuk ka karantinë. Gjithashtu në hyrje për në Shqipëri nuk bëhet test.