Athine Tepelene Bileta autobusi nga Athina për në Tepelenë

Athine Tepelene Bileta autobusi nga Athina për në Tepelenë. Udhëtoni nga Athina për në Tepelenë me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Tepelenë pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Pak fjalë rreth Tepelenë

Tepelena është qytet i Shqipërisë së jugut. Qyteti është i njohur na kalaja i Ali Pashë Tepelenës.

Oraret e TOP-LINES Athinë Tepelene

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 2 udhëtime Athine Tepelenë këto orare:

  • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
  • Orari i mbasdites që niset në orën 19.00

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Tepelene.

Distanca Athine Tepelene është 520km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 7 orë

Telefoni i zyrës së Top Lines Tepelene 0693179877

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në  Tepelenë janë :

  • Biletë vetëm vajtje: 40€
  • Biletë vajtje ardhje : 70€
  • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
  • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
  • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

 

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/