News & Article

Lajmërime-Të reja

Oraret e Top Lines për muajin Nëntor

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë udhëtime nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5

Δρομολόγια για Αλβανία Top Lines. Καθημερινά δρομολόγια για Τίρανα, Δυρράχιο, Φιέρι, Λούσνια, Δυρράχιο, Μπεράτι, Τεπελένι, Ελπμασάν
Lajmërime-Të reja

Oraret e Top Lines për muajin Tetor

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë udhëtime nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5

Lajmërime-Të reja

Oraret e Top Lines për muajin Shtator

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë udhëtime nga Greqia për në Tiranë, Durrës, Fier, Berat, Lushnje, Kuçovë, Elbasan, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër, Shkodër,

Oraret Greqi Shqipëri
Lajmërime-Të reja

Oraret e Top Lines deri në 31 Gusht 

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë 6 orare (2 në mëngjes dhe 4 mbasdite) për në Tiranë, Durrës, Fier, Berat, Lushnje,

Oraret Greqi Shqipëri
Lajmërime-Të reja

Oraret e Top Lines për muajin Korrik 

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë 5 orare (2 në mëngjes dhe 3 mbasdite) për në Tiranë, Durrës, Fier, Berat, Lushnje,