Autobus Direkt Athinë Fier Berat Çdo ditë në orën 18.45

Top Lines ka vendosur autobus direkt (pa nderrim në furgon) nga  Athina për në  Fier Berat Çdo ditë nisja nga Athina në orën 18.45

Stacionet Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Lapardha, Rroskovec Fier Patos Kutalli Strum Tepelene Gjirokastër

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Gjithashtu nga Berati, autobus direkt çdo mëngjes në orën 04.00

Telefonat në Greqi

  • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
  • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
  • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
  • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
  • Telefoni i zyrës Patra 6907115555

Telefonat e agjensive në Shqipëri

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post