Autobus direkt çdo ditë në orën 16.00 nga Berati për në Greqi

Top Lines çdo ditë kryen udhëtime nga Berati , Kuçova, Ura Vajgurore, Lapardha, Rroskovec, Strum, Kutalli për në Athinë, Pire, Elefsina, Korinth, Patra, Egjio, Ksilokastro, Kiato, Mesologi, Agrinio, Amfilohia.

Nisja bëhet çdo ditë në orën 16.00 nga Terminali i Beratit. Udhëtimi bëhet me autobus direkt nga Berati për në Greqi, dhe jo me furgona. 

  • Çmimi i Biletës për çdo pasagjer mbi 12 vjeç: Vajtje 35€ / Vajtje Ardhje 60€
  • Çmimi i Biletës për fëmijët 4-12 vjeç: Vajtje 20€ / Vajtje Ardhje 40€

 

Telefonat për rezervime dhe informacione (klikoni direkt tek numri)

 

Gjithashtu nga Athina autobusi niset për në Berat në orën 19.00

Autobusët e Top Lines janë të gjithë të teknollogjisë EURO 5, që do ju ofrojnë udhëtime të sigurta dhe komode.

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest