Autobus direkt Greqi Shqipëri dhe Shqipëri Greqi Oraret e nisjes

Top Lines ju ofron udhëtime direkte nga Greqia për në Shqipëri si dhe nga Shqipëria në Greqi.  Udhëtimi bëhet me autobus direkt (pa ndërrim autobusi në Kakavi)

Autobusët e firmës sonë janë të teknollogjisë Euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar. Në të gjithë autobusët do mbahen rregullat e higjenikës anticovid. Autobusët pastrohen mbas çdo udhëtimi. Në hyrje të çdo autobusi do ketë disifektant për duart. Kapaciteti i udhëtarëve që lejohet të udhëtojnë do jetë 85% e sediljeve.

Oraret e autobusëve nga Greqia në Shqipëri

🔵Autobusi 1 Athinë-Shkodër-Laç Lezhë

🔵Autobusi 2 Athinë-Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje

🔵Autobusi 3 Athinë-Fier-Kuçovë Berat Nga Shqipëria

 • Nisja nga Athina ora 8.30 Telefoni zyrës Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Nisja nga Pireu ora 8.00 Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970 
 • Nisja nga Korinthi ora 9.30 Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068 
 • Nisja nga Patra ora 10.30 Telefoni i zyrës Patra 6907115555

Oraret nga Shqipëria në Greqi

Autobusët nga Shqipëria

🔴Autobusi 1 Shkodër Laç Lezhë Tiranë për Athinë

🔴Autobusi 2 Tiranë Durres Lushnje Elbasan për Athinë

🔴Autobusi 3 Berat Kucove Fier Athinë

 • Nisja nga Tirana në orën 04.00 Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Nisja nga Shkodra në orën 00.30 Telefon:+355 672323227
 • Nisja nga Berati në orën 04.00 Telefon: +355698778111 (Kucove Telefon: +35531124646) 
 • Nisja nga Fieri në orën 05.00 Telefon: +355696725448
 • Nisja nga Lushnja në orën 05.00 Telefon: +355694051225
 • Nijsa nga Elbasani në orën 04.00 Telefon:+355699768502
 • Nisja nga Durrësi në orën 04.30 Telefon +35552223122

Çmimet e Biletës

Nga Greqia në Tiranë, Durrës,Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

 • Vajtje 35 euro Vajtje Ardhje 60 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 20 Euro Vajtje Ardhje 40 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Nga Greqia në Shkodër Laç Lezhë dhe anasjelltas

 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 20 Euro Vajtje Ardhje 40 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Rregullat e udhëtimit.

Top Lines kalon vetëm nga pika kufitare e Kakavisë. Orari i punës së doganës së Kakavisë është 07.00 deri në 19.00

Dokumentacioni COVID

Personat që udhëtojnë qoftë me pasaportë Shqiptare, qoftë me leje qëndrimi, qoftë me pasaportë Greke do duhen

 1. Të kenë plotësuar PLF
 2. Të kenë bërë të dy vaksinat dhe të kenë kaluar 14 ditë nga data e vaksinës së fundit. Personat në fjalë duhet të kenë me vete çertifikatë vaksinime nga autoritete shtetërore në Gjuhën Angleze, ku do shkruhet emri mbiemri siç është në pasaportë, lloji i vaksinës, data e kryerjes së vaksinave
 3. Në rast se nuk kanë vaksinë do duhen të ketë me vete test RT-PRC të bërë 24 deri në 72 orë përpara udhëtimit ose RAPID TEST të bërë deri në 48 orë përpara udhëtimit
 4. Ose nje vertetimi se personi e ka kaluar semundjen e Covid/diagnoze pozitive, nepermjet PCR ose rapid test te 2 deri 9 muajve me pare (parashikohet perzgjedhja gjate plotesimit te PLF). Ky vërtetim lëshohet nga autoritete shtetërore në Gjuhën Angleze, ku do shkruhet emri mbiemri siç është në pasaportë

Mosha e fëmijëve që ju duhet test qoftë rapid qoftë pcr është 12 vjec e sipër.

Gjatë udhëtimit të gjithë pasagjerët duhet të mbajnë maskë.

Dokumentacioni për personat me pasaportë përvec dokumentacionit anticovid

Personat që udhëtojnë vetëm me pasaportë do duhen të kenë

 • Pasaportë të vlefshme biometrike
 • Garanci nga një person në Greqi (Ipefthini Dhilosi) Kjo garanci duhet te jete origjinalja, te jete me vule te thatë, jo fotokopje, jo me email, jo me fax.
 • Duhet të kenë me vete 50 euro për çdo ditë që do deklarojnë se do qëndrojnë në Greqi, ose minimalisht 500 euro nëse do qëndojnë nën 5 ditë (Ky eshte ligj i Bashkimit Europian për hyrjen në zonën Shengen)

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest