Autobus direkt Kalamata-Kiparisia-Pirgo Shqipëri. Çdo të ditë ora 16.00

Top Lines ju ofron mundësinë të bleni biletën online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 Oraret e nisjes

Nisja nga Kalamata në Adresën Artemidhos 65 (Afër stacionit të Ktel Kalamatës)

  • Nga Kalamata çdo ditë  në orën 16.00
  • Nga Kiparisia çdo ditë në orën 17.00
  • Nga Pirgo çdo ditë në orën 18.00
  • Nga Patra çdo ditë në orën 19.30

Nisja nga Tirana për në Kalamatë, çdo ditë ora 15.00

Telefonat për komunikim

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest