Autobus direkt Kalamata-Kiparisia-Pirgo Shqipëri. Çdo të Hënë Martë Enjte Shtunë ora 16.00

Autobus direkt Kalamata-Kiparisia-Pirgo Shqipëri. Çdo të Martë Enjte Shtunë ora 16.00

Top Lines ju ofron mundësinë të bleni biletën online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 Oraret e nisjes

Nisja nga Kalamata në Adresën Artemidhos 65 (Afër stacionit të Ktel Kalamatës)

  • Nga Kalamata çdo të Hënë Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 16.00
  • Nga Kiparisia çdo të Hënë të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 17.00
  • Nga Pirgo çdo të çdo të Hënë , të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 18.00
  • Nga Patra çdo të çdo të Hënë, të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 19.30

Nisja nga Tirana për në Kalamatë, çdo të Henë, Mërkurë, Premte ora 15.00

Telefonat për komunikim

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest