Autobus direkt nga Athina për në Berat, Kucovë, Urë Vajgurore

Të nderuar udhëtarë

Dëshirojmë tju informojmë se firma jone ka shtuar një linjë direkte nga Athina për në Berat, Kucovë, Urë Vajgurore.

Autobusi niset çdo ditë në orën 19.00 nga Athina

Çmimi i bilëtave 

 • Biletë vetëm vajtje 27€
 • Biletë vajtje ardhje 45€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijë  (4-12 vjeç) 15€
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijë (4-12 vjeç) 25€
 • Për fëmijët 0-4 vjeç, në rast se nuk mbajnë sedilje, FREE

Gjithashtu autobusi mund të shërbej dhe udhëtarë që dëshirojnë të udhëtojnë për në Gjirokastër, Tepelenë, Memaliaj, Fier

Komunikoni me zyrat tona në Greqi në numrat:

 • Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire 210 4636742 6982890970
 • Korinth 2741021023 6982100068

Komunikoni me agjensite tona në Shqipëri në numrat :

 • Zyra Qëndrore Berat Tel: +355 69609933, +355 697521781, +355 32234489
 • Zyra e Terminalit Berat Tel: +355 694051228
 • Kuçovë Tel: +355 31124646, +355 696095701, +355 696095702
 • Ura Vajgurore Tel: +355 356122191, +355 692689894

Për të rezervuar online plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

   

   

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest