Autobus Direkt për në Berat. Çdo ditë nga Athina në 19.00 dhe nga Berati në 16.00

Top Lines për sezonin veror 2022 ka hapur autobus i cili do shkoj direkt për në Berat , pa ndërrim me furgon në Fier.

Autobusi do niset çdo ditë nga Athina në orën 19.15 dhe nga Berati çdo ditë në orën 16.00

Stacionet Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Lapardha, Rroskovec

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

 

Telefonat në Greqi

  • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
  • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
  • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
  • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
  • Telefoni i zyrës Patra 6907115555

Telefonat e agjensive në Shqipëri

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest