Autobus Patra Shqipëri Çdo ditë 3 orare

Udhëtoni me Top Lines nga Patra për në  Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë GJirokastër

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

 Oraret e nisjes

Nisja nga Patra në Adresën  Othonos Amalias 34 (Afër Ktel Patra)

  • Çdo ditë në orën 10.00-21.00-21.30 (Ju çojmë me furgon në RIO)

Telefonat për komunikim

Top Lines Patra 2613015646  ose 6907115555  ose 6945855741

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest