Bileta online Pire Shqipëri

Bileta online Pire Shqipëri. Kurseni para dhe kohë. Top Lines ju jep mundësinë të mbyllni online biletën tuaj pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi. Vijmë ju marrim direkt tek anija. 

 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit. 
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Nëse dëshironi të lexoni hap pas hapi proçedurën se si mund të mbyllni bileta Bileta online Greqi Shqipëri klikoni këtu Hapat që duhet të ndiqni për të mbyllur biletë online

Përkohësisht mund të bleni bileta vetëm në drejtimin Greqi Shqipëri. Nga Shqipëria mund të merrni vetëm sedilje në rast se bileta është vajtje ardhje. Së shpejti do hapet opsioni i blerjes dhe nga Shqipëria në Greqi.

Oraret e linjave, çmimet e biletave, si dhe rregullat e udhëtimit lexoni më poshtë

Informacione për udhëtimit Pire Shqipëri

Oraret e nisjes së autobusave nga Pireu
 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 07.30  për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Veriut Nisja Ora 17.00 për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ
 • Autobusi i BERATIT: Nisja Ora 18.00 për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Darkës: Nisja Ora 19.00  për në TIRANË-DURRËS-FIER-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 
Nga Pireu  në Tiranë, Durrës,Lushnje, Shkodër Laç Lezhë Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas
 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)
Për më shumë detaje për çmimet klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/
Rregullat për të hyrë në Shqipëri. Nga data 6 Shtator të gjithë personat që do hyjnë në Shqipëri do duhet të paraqesin në pikat kufitare
 • Pasaportë (çertifikatë) vaksinimi jo më të vonshme se dy javë nga data e hyrjes në kufi
ose
 •  Test PCR të kryer deri në 72 orë përpara hyrjes
ose
 • Test antigen i shpejtë(RAPID TEST) të kryer brenda 48 orëve para hyrjes
ose
 •  Dokument që vërteton se keni kaluar ose jeni shëruar nga Covid-19 i vlefshëm deri në 6 muaj pas shërimit
 Këto rregulla do të aplikohen edhe për ata udhëtarë që kalojnë tranzit në Shqipëri
 Fëmijët deri në moshën 6 vjeç, përjashtohen nga këto rregulla.
 Qytetarët shqiptarë rezidentë në Shqipëri që kthehen dhe nuk kanë një nga dokumentet e sipër përmendura, duhet të vetë izolohen për 10 ditë dhe të informojnë autoritetin shëndetësor për të kryer test në fund të izolimit.
Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë
 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i drekës  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje  Berat Kuçovë Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelenë për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në 11.00
  • Nisja nga Tirana ora 15.00 
  • Nisja nga Berati në 16.00
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Top Lines Tirana Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Shkodra  Telefon:+355 672323227
 • Top Lines Berat  Telefon: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Telefon: +355696095701
 • Top Lines Fier  Telefon: +355696725448
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Genta) Telefon: +355694051225
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Eltoni) Telefon:+355 694051223
 • Top Lines Elbasan Telefon:+355699768502
 • Top Lines Durrës Telefon +35552223122
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Top Lines Lac Agjensia Evelina  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë  Telefon Top Lines Lezhe 00355684444667  00355672323227
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines RoskovecTelefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Tepelenë Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
 • Top Lines Vlorë+355 67 600 5344
 • Top Lines Gjirokastër +355 69 405 1214
Personat që udhëtojnë vetëm me pasaportë do duhen të kenë
 • Pasaportë të vlefshme biometrike
 • Garanci nga një person në Greqi (Ipefthini Dhilosi) Kjo garanci duhet te jete origjinalja, te jete me vule te thatë, jo fotokopje, jo me email, jo me fax.
 • Duhet të kenë me vete 50 euro për çdo ditë që do deklarojnë se do qëndrojnë në Greqi, ose minimalisht 500 euro nëse do qëndojnë nën 5 ditë (Ky eshte ligj i Bashkimit Europian për hyrjen në zonën Shengen)