Dërgesë porosish nga Greqia në Shqipëri

Top Lines ju orfon mundësinë të dërgoni porosi nga Athina, Pireu për në Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Urë Vajgurore, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë Memaliaj

Porositë mund ti dorëzoni pranë zyrave tona në Athinë dhe Pire çdo ditë nga ora 7.00 e mengjesit deri në orën 20.00 të darkës. 

Për shkak të Lockdown që është vendosur ë Greqi deri më datë 30 Nëntor, levizja është e kufizuar dhe lejohet vetëm përmes sms. Për këtë arsye për të ardhur të dërgoni porositë dërgoni mesazh tek 13033 kodin 2 (shkoj ne dyqan per nevoja urgjente)  ose 3 (shkoj në bankë-postë)

POROSITË QË MUND TË DËRGONI NGA GREQIA NË SHQIPËRI JANË :

 • Ilace
 • Pako të vogla
 • Çanta dhe valixhe me rroba
 • Çanta me ushqime (ushqime të thata që nuk prishen dhe nuk duan frigorifer)
 • Teneqe vaji
 • Kuti me boj
 • Sënde elektroshëpiake të vogla (televizor, furre mikrovalsh)

Për më shumë informacione se cfar lejohet të dërgojmë komunikoni me zyrën tonë në telefonat 2105203350-2105203351 ose ne zyren e Pireut ne telefonin 2104636742. Kush dergon porosi nga ishujt, ju vejme ne dije se porosite mund ti dergoni me anije, dhe shkojme i marrim nga anija ne portin e Pireut

NUK LEJOHET TË DËRGOJMË : 

 • Çdo pajisje apo mobiljeri shtëpiake me peshë dhe madhësi të madhe (Frigorifer, furrë,lavatrice,  krevate, dollap etj)
 • Mish, peshk dhe në përgjithësi çdo lloj produkti ushqimor që mbahet NË frigoriferi
 • Mjete të cilat kanë rrezik shpërthimi ose zjarri (Fuci ose  bidona me benzinë, bombula gazi etj)
 • Armë, municione, lëndë plasëse (përshëmbull çifte gjahu, fishekzjarrë, fishekë etj)
 • Pajisje ose matriale ndërtimi  me peshë dhe madhësi të madhe (Përshëmbull Panele diellore, kalorifer, pllaka etj)

Proçedura e dorëzimit të porosive

Porositë duhet të jenë të amballazhuara mirë. Në momentin e dorëzimit  në agjensinë , një bashkpuntor i Top Lines është i detyruar të kontrolloj përbërjen e porosive  nësë përmban ndonjë produkt që nuk lejohet transporti. Mbas kontrollit, porosia mbyllet dhe ju jepet faturë porosie dhe kupon tatimor.

VINI RE. TOP LINES për çdo porosi është e detyruar të japi faturën në të cilën shkruhet Emri Mbiemri i Dërguesit, Emri Mbiemri i marrësit, destonacioni i nisjes dhe mbërrijtes, vlera që ka paguar klienti , lloji i porosi si dhe kodi serial i porosisë me anë të të cilës mund të gjehet vendodhja e porosisë. 

MOS HARRONI GJITHËMONË TË KËRKONI FATURËN E POROSISË.

Porosi pa fatura nuk merren parasysh.

Në agjensitë në Shqipëri marrësi për të marrë porosinë duhet të paraqitet me një dokument identifikimi. (Pasaportë ose kartë identiteti etj)

Për të mësuar qytetet ku Top Lines ofron mundësinë të dërgoni dhe të merrni porosi në Shqipëri dhe Greqi klikoni më poshtë

https://www.top-lines.gr/sq/qytetet-ku-top-lines-ofron-mundesine-te-dergoni-dhe-te-merrni-porosi-ne-shqiperi-dhe-greqi/

Numrat e telefonit të Agjensive tona për më shumë informacione

  • Zyra Athinë
   Adresa: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Athinë
   Telefon: 2105203350 2105203351
  • Zyra Pire
   Adresa:Agiou Dionisiou 3 Pire
   Telefon: 2104636742
  • Zyra Korinth
   Adresa: Isthmos Korinthou, Alexander Lines
   Telefon: 2741021023
  • Zyra Patra
   Adresa:Othonos Amalias 34 Patra
   Telefon: 6907115555
  • Top Lines Elefsina
   Pergjegjes Marko Dodaj
   Telefon: 6906567449
  • Top Lines Megara
   Përgjegjës Klejdi Canka
   Telefon 6976934045

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest