Dërgoni Porosi nga Athina dhe Pireu në Londër

Top Lines në bashkpunim me firmën e transportit Laims Spedition Ltd ju ofron mundësinë të dërgoni porosi tek të afërmit tuaj në Londër.

Porositë do niset ditën e premte 5 GUSHT nga Athina dhe do mbërrijnë në destinacion mbas 5 ditësh.

Mund të dërgoni

  • Pako të vogla
  • Dhurata për të afërmit tuaj
  • Çanta dhe valixhe me rroba
  • Çanta me ushqime 
  • Teneqe vaji
  • Ushqimet që duan frigorifer ju sygjerojmë ti sillni të enjten. (Furgoni disponon frigorifer)
  • Sënde elektroshëpiake të vogla (televizor, furre mikrovalsh)

Orari i zyrës së Top Lines në Athinë është çdo ditë nga ora 07.00 me 21.00 dhe i zyrës në Pire nga ora 06.00 deri më 21.00 Mund të sillni porosi nga ishujt dhe të shkojmë ti marrim nga anija dhe ti dërgojmë për në Londër.

Telefona Zyra Athinë 2105203350 Zyra Pire 2104636742

Porositë do dorëzohen në Londër në  adresën e Laims Spedition Ltd

344 Cricklewood Lane
London
NW2 2QH
TELEFON +447984632541

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest