Dërgoni porosi nga Pireu në Shqipëri

Top Lines ju ofron mundësinë të dërgoni porosi nga Pireu për në Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Urë Vajgurore, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë Memaliaj

Personat që ndodhen në ishuj

Për të gjithë personat që jetojnë në ishujt e Egjeut (KRETE, RODHOS, MIKONOS, SANDORINI, SIROS , TINOS ETJ)  dhe dëshirojnë të dërgojnë porosi për në Shqipëri proçedura është shumë e thjeshtë. Komunikoni me zyrën tonë në numrin 2104636742. Dërgojeni porosinë tuaj me anije, dhe ne shkojmë e marrim porosinë në port tek anija dhe e nisim për Shqipëri. Kodit e faturës ja u nisim me SMS.

Gjithashtu mund tju dërgojnë porosi nga Shqipëria dhe ne ja u nisim me anije për në ishullin ku jetoni. Telefononi tek agjensia jone për më shumë informacione.

Personat që ndodhen në Pire

Porositë mund ti dorëzoni pranë zyrës sonë Pire çdo ditë nga ora 7.00 e mengjesit deri në orën 20.00 të darkës. (Shtunë të Dielë deri në orën 17.00)

Për shkak të Lockdown që është vendosur ë Greqi deri më datë 30 Nëntor, levizja është e kufizuar dhe lejohet vetëm përmes sms. Për këtë arsye për të ardhur të dërgoni porositë dërgoni mesazh tek 13033 kodin 2 (shkoj ne dyqan per nevoja urgjente)

Ku ndodhemi

Zyra e Top Lines Pire ndodhet në adresën Agiou Dionisiou 3 Pire
Telefona: 2104636742 6982890970

POROSITË QË MUND TË DËRGONI NGA GREQIA NË SHQIPËRI JANË :

 • Ilace
 • Pako të vogla
 • Çanta dhe valixhe me rroba
 • Çanta me ushqime (ushqime të thata që nuk prishen dhe nuk duan frigorifer)
 • Teneqe vaji
 • Kuti me boj
 • Sënde elektroshëpiake të vogla (televizor, furre mikrovalsh)

NUK LEJOHET TË DËRGOJMË : 

 • Çdo pajisje apo mobiljeri shtëpiake me peshë dhe madhësi të madhe (Frigorifer, furrë,lavatrice,  krevate, dollap etj)
 • Mish, peshk dhe në përgjithësi çdo lloj produkti ushqimor që mbahet NË frigoriferi
 • Mjete të cilat kanë rrezik shpërthimi ose zjarri (Fuci ose  bidona me benzinë, bombula gazi etj)
 • Armë, municione, lëndë plasëse (përshëmbull çifte gjahu, fishekzjarrë, fishekë etj)
 • Pajisje ose matriale ndërtimi  me peshë dhe madhësi të madhe (Përshëmbull Panele diellore, kalorifer, pllaka etj)

Proçedura e dorëzimit të porosive

Porositë duhet të jenë të amballazhuara mirë. Në momentin e dorëzimit  në agjensinë , një bashkpuntor i Top Lines është i detyruar të kontrolloj përbërjen e porosive  nësë përmban ndonjë produkt që nuk lejohet transporti. Mbas kontrollit, porosia mbyllet dhe ju jepet faturë porosie dhe kupon tatimor.

VINI RE. TOP LINES për çdo porosi është e detyruar të japi faturën në të cilën shkruhet Emri Mbiemri i Dërguesit, Emri Mbiemri i marrësit, destonacioni i nisjes dhe mbërrijtes, vlera që ka paguar klienti , lloji i porosi si dhe kodi serial i porosisë me anë të të cilës mund të gjehet vendodhja e porosisë. 

MOS HARRONI GJITHËMONË TË KËRKONI FATURËN E POROSISË.

Porosi pa fatura nuk merren parasysh.

Në agjensitë në Shqipëri marrësi për të marrë porosinë duhet të paraqitet me një dokument identifikimi. (Pasaportë ose kartë identiteti etj)

Për të mësuar qytetet ku Top Lines ofron mundësinë të dërgoni dhe të merrni porosi në Shqipëri dhe Greqi klikoni më poshtë

https://www.top-lines.gr/sq/qytetet-ku-top-lines-ofron-mundesine-te-dergoni-dhe-te-merrni-porosi-ne-shqiperi-dhe-greqi/

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post