Do kaloni Festat në Shqipëri? Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet

Festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri po afrojnë. Kanë ngelur akoma dhe disa ditë. Nëse  keni vendosur festat ti  kaloni në Shqipëri pranë të afërmve dhe familjeve tuaja, mënyra më e mire, më  e lire dhe e sigurtë për të udhëtuar është Top Lines.

Top Lines ofron për pasagjerët e saj  autobusët më të mirë të linjës Greqi Shqipëri dhe anasjelltas. Disponojmë 15 autobus të rinj, teknollogjisë moderne, me të gjitha komoditetet  që do ju orfojnë një udhëtim të këndëshëm të sigurtë dhe komod.

Për periudhën e festave Top Lines ka vendos disa orare që do mbulojnë mbi 20 destinacione në Shqipëri. Orare në mëngjes dhe mbasdite me qëllim mos të humbisni asnjë moment. Juve shijoni festat pranë personave tuaj të dashur, neve do ju transportojmë ashtu sic ju takon. Udhëtoni dhe ju me Top Lines. Udhëtoni me më të mirët.

Udhëtoni nga Athina, Pireu, Korinthi, Elefsina, Megara, Patra, Egjio, Rio etj për në Tiranë , Durrës, Lushnje, Fier, Patos, Berat, Kuçovë,  Urë Vajgurore, Belsh, Rroskovec, Kutali, Tepelene, Memaliaj,  Gjirokastër, Laç , Lezhë, Shkodër , Rrogozhinë, Elbasan.

Oraret e Top Lines nga Athina në Shqipëri

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan
 • Nisje bëhen dhe nga Pireu në orët 7.30 , 17.00 18.00 dhe 18.30
 • Nisja nga Korinthi (Isthmo) në orët 9.30, 19.00, 20.00 dhe 21.00

Për çmimet e biletës klikoni këtu Çmimet e Biletës

Për oraret e nisjes së autobusëve nga Shqipëria klikoni këtu: Oraret e Nisjes së Autobusëve nga Shqipëria drejt Greqisë

VINI RE. Jeni të lutur të komunikoni me agjensitë tona disa ditë përpara për të rezervuar vëndin tuaj. Gjithashtu duhet të kaloni nga agjensia të paktën 2 ditë përpara që të pronotoni biletën tuaj,ose në rast se keni bileta vajte ardhje të bëni konvertimin e biletës.

Komunikimi

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771  Rezervoni online duke plotësuar formën e mëposhtëme

Për telefonat e agjensive të Shqipërisë shtypni këtu
https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Nëse doni të rezervoni Online plotësoni këtë formën dhe një bashkpuntor i joni do ju telefonoj sa më shpejt

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest

  Recent Post