Ekskursion 19 Janar Vitina & Qëndrα e Skisë Menalo 15€

Top Lines organizon ditën e Dielë 19 Janar ekskursion njëditor në fshatin turistik VITINA dhe në QËNDRËN E SKISË MENALO. Ejani të kalojmë një të Dielë të mrekullueshme. Të luajmë në borë, të bëjmë ski dhe të vizitojmë vënde të mrekullueshme.

Top Lines ofron për të gjithë klientët e saj, çmimet më të mira të tregut

Bileta 15 euro për person
Bileta për fëmijët deri në moshën 12 vjeç 12 euro

PROGRAMI

Nisja bëhet të Dielën 19 Janar në orën 8.00 Nisja do bëhet nga zyrat e TOP LINES, në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki Metaksurgjio Athinë.

Do bëhet një ndalesë e shkurtër në Korinth-Isthmo për kafe. Mbas ndalesës do nisemi direkt për në QËNDRËN E SKISË MENALO . Qëndra e skisë Menalo ndodhet në Peloponez. Zona e Menalos përbëhet nga mbi 50 male me lartësi nga 1500 deri në 1890 metra nga niveli i detit. Qëndra e skisë ndodhet përafërsisht 2 orë nga Athina. Gjithashu qëndra ndodhet vetëm 8 kilometra nga fshati turistik Vitina

Në qëndrën e skisë Menalo do qëndrojmë 3 orë e 30 minuta. Aty do kemi mundësi të bëjmë ski ose për më pak të guximshit kafe dhe çokollatë tek sale e qëndrës. Për çmimet e skisë, marrje me qera paisjesh për ski lexoni në fund të artikullit.

Mbas qëndrës së skisë do nisemi për në VITINA fshatin e mrekullueshëm turistik që është një nga zonat më të bukura turistike të Greqisë. Aty do kemi mundësi të bëjmë xhiro në fshat, të hajmë dreke si dhe të njihemi me fshatin e bukur.

Nisja për në Athinë do bëhet në orën 18.00 dhe arritja parashikohet heret në darkë!

REZERVIMET

Rezervoni me telefon në numrat 210 5203350 2105203351 6980001145 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki Metaksurgjio Athinë.

Rezervime me telefon nga zyra jonë në Pire në numrat 210 4636742 6982890970 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Platia Agjiu Dhionisiu 3 Pire

SHËNIME

Në çmimet e mësipërme përfshihet

Transporti me autobusë moderd të firmës TOP LINES
Shoqërues i firmës sonë
TVSH 24%
Në çmimet e mësipërme

NUK përfshihet

Ushqimi, hyrja në qëndrën e skisë, marrja me qera e paisjeve të skisë, shpenzimet personale

Shënim: Mundësia për të bërë ski varet nga kushtet metereologjike. Në rast se kushtet metereogjike nuk krijojnë mundësinë për të bërë ski, programi do bëhet siç përshkruhet më lart, por do qëndrojmë më shumë në Vitina, për ndarje më të mirë të programit.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest