Ekskursion njëditor në Kalamata 9 Qershor

Top Lines organizon të Dielën 9 Qershor ekskursion njëditor në Kalamata

Ejani të kalojmë së bashku një të Dielë të mrekullueshme larg shtreseve të përditëshme në një ekskursion që do ju ngelet i paharruar.

Top Lines ofron për të gjithë klientët e saj, çmimet më të mira të tregut

Bileta 15 euro për person
Bileta për fëmijët deri në moshën 12 vjeç 12 euro

REZERVIMET

Rezervoni me telefon në numrat 210 5203350 2105203351 6980001145 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki Metaksurgjio Athinë.

Rezervime me telefon nga zyra jonë në Pire në numrat 210 4636742 6982890970 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Platia Agjiu Dhionisiu 3 Pire

Programi

Nisja do bëhet në orën 8.00 nga zyrat e Top Lines në Athinë në adresën Psaron 4 Sheshi Karaiskaki.

Mbas 45 minutash do bëjmë një ndalesë të shkurtër në Kanalin e Isthmos për kafe dhe fotografi.

Kalamata

Në qytetin e Kalamatës do arrijmë rreth orës 11.00 dhe do qëndrojmë deri në orën 17.00. Pra 6 orë të tëra. Në Kalamata do jetë program i lirë, ku secili mund të bëj çtë doj, të shijoj kafen, të bëj plazh, të vizitoj muzeumet e qytetit, të shëtisi nëpër qytet etj.

Pak fjalë rreth Kalamatës

Kalamata ndodhet në jug të Peloponezit dhe është qyteti më i jugor i tij. Është kryeqyteti i rrethit të Mesinias. Kalamata ka rreth 45.000 banorë

Në Kalamatë do kemi mundësinë

  • Të shijojmë plazhin. Qyteti i Kalamatës ka një vij bregdetare prej disa kilometrash. Aty ndodhen me dhjetra plazhe publike dhe private, beach bar, kafe etj.
  • Të vizitojmë Kishën e Apostolëve, që është simboli i qytetit. Kisha është ndërtuar në shekullin e 11të
  • Të vizitojmë kështjellën Frënge të Kallamatës e ndërtuar në shekullin e 15të
  • Të vizitojmë disa nga muzeumet e qytetit, siç është muzeumi i hekurrullave, muzeumi laografik, muzeumi i luftës, muzeumi i lashtë i Mesinisë etj
europe, greece, peloponnese, mesinia, kalamata, beach, bar, acapela

Në çmime përfshihen:

-Transporti nga Athina me autobus modern të flotës të firmës Top Lines. Autobusët janë të paisur me sisteme kondicioneri, si dhe me wi-fi gjatë gjithë rrugës.

-Taxat e udhëtimit

-Shoqërues udhëtimi

Nuk përfshihen kafet, apo ushqimet që do konsumehen gjatë udhëtimit.

Ejani të kalojmë një të Dielë të mrekullueshme. Mos e humbisni

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post