Elbasan 2 test

Athine Elbasan Bileta autobusi nga Athina për në Elbasan. Udhëtoni nga Athina për në Elbasan me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Berat pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Të gjitha informacionet do i gjeni këtu

Elbasan

Nisje për në Elbasan Çdo ditë në këto orare: Autobusi i Mëngjesit
 • Nisja nga Athina në 8:30
 • Nisja nga Pireu në 07:30
 • Nisja nga Elefsina në 8:40
 • Nisja nga Megara në 9:00
 • Nisja nga Korinthi në 9:30
 • Nisja nga  Egjio 10:15
 • Nisja nga Patra në 10:30
 • Nisja nga Mesologi 12:00
 • Nisja nga Agrinio 12:30
 • Nisja nga Amfilohia 13:00
 • Nisja nga Arta 13:30
Autobusi i Darkës 
 • Nisja nga Athina në 19,30
 • Nisja nga Pireu në 18:30
 • Nisja nga Elefsina në 19:40
 • Nisja nga Megara në 20:00
 • Nisja nga Korinthi në 20:30
 • Nisja nga  Egjio 21:15
 • Nisja nga Patra në 22:30
 • Nisja nga Mesologi 00:00
 • Nisja nga Agrinio 00:30
 • Nisja nga Amfilohia 01:00
 • Nisja nga Arta 01:30
 
 • Stacioni i nisjes /mbërritjes në Athinë: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki, Metaksurgio Athinë
 • Stacioni i nisjes/mbërritjes në Elbasan: Rruga Thoma Kalefi N14/212
Nisja për në Elbasan çdo të Martë, Enjte, Shtunë në orën 16:00  
 • Nisja nga Kalamata në 16:00
 • Nisja nga Qiparisia në: 17:00
 • Nisja nga Pirgo në 18:00
 • Nisja nga Patra në 19:30
 • Nisja nga Mesologi 21:00
 • Nisja nga Agrinio 21:30
 • Nisja nga Amfilohia 22:00
 • Nisja nga Arta 22:30
 
 • Stacioni i nisjes /mbërritjes në Kalamata: Artemidhos 65 (afër stacionit KTEL Kalamatas)
 • Stacioni i nisjes/mbërritjes në Elbasan: Rruga Thoma Kalefi N14/212
Çmimet e biletës Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në  Elbasan janë :
 • Biletë vetëm vajtje: 40€
 • Biletë vajtje ardhje : 70€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS
Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Kalamata për në  Elbasan janë :
 • Biletë vetëm vajtje: 45€
 • Biletë vajtje ardhje : 80€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS
Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10% Me çdo biletë , çdo pasagjer ka të drejtë të kete më vete dhe të transportojë pa pagesë deri në 2 valixhe, deri në 20 kile secila,plus një çantë dore deri në 8 kile. Për më shumë bagazhe nga sasia e lartëpërmendur, pasagjeri do duhet të paguajë 2 euro/për kile. Për më shumë klikoni këtu  https://www.top-lines.gr/sq/bagazhet/
Agjensia Athinë  Agjensia Kalamata Zyrat e TOP LINES në Elbasan

 

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/