Greqi Masa të reja për kalimin toksor

Qeveria Greke ashpërsoj masat anticovid-19 për personat që do hyjnë në Greqi nga Pikat kufitare të Kakavisë dhe Evzonës. Më konkretisht nga data 1 Mars deri më 15 Mars do jenë në fuqi këto rregulla

Pikat kufitare e Kakavisë dhe Evzonës do punojnë nga orë 7.00 deri në orën 19.00 (nga ora 23.00 që punon deri më sot

Të gjithë personat që hyjnë në Greqi nga Pikat kufitare e Kakavisë dhe Evzonës do kenë 14 ditë vetizolim (karantinë) (nga 7 ditë që ishte tani)

Në Pikat kufitare e Kakavisë dhe Evzonës do lejohen të kalojnë vetëm 400 veta në ditë (nga 750 veta që ishte)

Çdo person që hyn në territorin Grek përveç testit PCR , do behet dhe rapid test. Nëse dikush është pozitiv nuk do lejohet të kaloj në Greqi.

Rapid test do duhet të bëjnë edhe shoferët e mauneve që hyjnë në Greqi.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest