Grevë 24 Orëshe në portet e Greqisë më datë 3 Shtator

Grevë 24 Orëshe në portet e Greqisë më datë 3 Shtator

Të nderuar udhëtarë
Ju njoftojmë se ditën e Hene 3 Shtator 2018 do ketë grevë 24 orëshe në të gjithë portet e Greqisë. Greva do filloj në orën 1 të natës të datës 3 dhe përfundon më orën 12 të natës duke u gdhirë data 4.

Për çdo informacion jeni të lutur të komunikoni menjëherë me zyrën tonë në Pire në numrat 210 4636742, 6982890970

Ju faleminderit

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest