Grevë në portet e Greqisë më datë 23 dhe 24 Shkurt

Grevë në portet e Greqisë më datë 23 dhe 24 Shkurt

Të nderuar udhëtarë
Ju njoftojmë se ditën e  martë 23 dhe mërkurë24 Shkurt do ketë grevë 48 orëshe në të gjithë portet e Greqisë. Greva do filloj në orën 1 të natës të datës 23 dhe përfundon më orën 12 të natës duke u gdhirë data 25.

Për këtë arsye nuk do kryhen fare udhëtime nga Porti i Pireut, Patres, dhe Kilini për në Ishjujt e Greqisë si dhe anasjelltas

Për çdo informacion jeni të lutur të komunikoni menjëherë me zyrën tonë në Pire në numrat 210 4636742, 6982890970

Ju faleminderit

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest