Kërkohet punonjës për postin e ndihmës ekonomistit (voithos logjistiriou)

Firma Top-lines kërkon vajza ose djem  për postin e ndihmës ekonomistit (voithos logjistiriou) në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj kandidati

  • Të ketë mbaruar shkollën e lartë TEI ose AEI në Greqi, ose për degë ekonomike, ose për kontabiliste (Logjistiki)
  • Të ketë njohuri të shkelqyera të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit
  • Kandidati duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi

Detyrat që do ketë punonjësi

Ndihmës ekonomist në drejtorinë ekonomike të Top Lines.

Ofrohet

Vëndi i punës është  full time. Kandidati nuk është e nevojshme të ketë experiencë në zyra turistike. Trajnimi do bëhet nga firma jonë.

Kohëzgjatja

Kandidatët që dëshirojnë të nisin CV për këtë post mund ta bëjnë deri më datë 10 Mars.  CV që do niset mbas kësaj date nuk do merren parasysh. Ju lutem mos na telefononi.

Dërgoni CV tek email [email protected]

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest