Kërkohet punonjës recepsioni për zyrën qëndrore në Athinë

Firma Top-lines kërkon vajza ose djem  për postin e resepsionit në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj kandidati

  • Të ketë mbaruar shkollën e mesme (minimalisht)
  • Të ketë njohuri të shkelqyera të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit
  • Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet si extra kualifikim
  • Kandidati duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi

Detyrat që do ketë punonjësi

Menaxhimi i klientëve për shërbimin e udhëtarëve , menaxhimi i shërbimit të porosive, shërbimi telefonik i klientëve.

Ofrohet

Vëndi i punës është  full time. Kandidati nuk është e nevojshme të ketë experiencë në zyra turistike. Trajnimi do bëhet nga firma jonë. Kandidati që do përzgjidhet do trajnohet në sistemet digitale të menaxhimit të klientëve, sistemeve të menaxhimit të porosive.

Kohëzgjatja

Kandidatët që dëshirojnë të nisin CV për këtë post mund ta bëjnë deri më datë 30 Tetor. CV që do niset mbas kësaj date nuk do merren parasysh.

Dërgoni CV tek email [email protected]

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest