Kërkohet punonjëse për zyrën qëndrore në Athinë

Firma Top-lines kërkon një vajzë për postin e resepsionit në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj vajza

  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme
  • Njohuri të mira të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri bazë në përdorimin e kompjuterit
  • Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet si extra kualifikim extra
  • Nuk është e nevojshme të ketë experiencë më përpara në këtë sektor
  • Vajza duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi

Vëndi i punës është për full time.

Dërgoni CV tuaj në email

[email protected]

Për më shumë informacione telefononi këtu 210-5203352 nga ora 9.00 deri në orën 16.00

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest