Kërkohet Shofer për zyrën e Top Lines Pire

Zyra Top Lines Pire kërkon shofer për punësim

Të interesuarit duhet të jenë ta pajisur me patentë greke, të thjeshtë ose profesionale si dhe të jenë njohës së gjuhës greke dhe shqipe

Dërgoni Cv tuaj tek email [email protected]

Për informacione telefononi tek numri 2107002915

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest