Lajmërim për grevën e trageteve më datë 18 Prill 2018

Të nderuar udhëtarë,

ju informojmë se ditën e mërkurë 18 Prill 2018 nuk do kryen udhëtime me tragete nga asnjë port i Greqisë për shkak të grevës 24 orëshe që shpalli sindikata e punëtorëve të trageteve.

Greva do filloj të mërkurën më datë 18 Prill në orën 6.00 dhe do të zgjasi 24 orë. (deri më datë 19 Prill në mëngjes)

Për më shumë informacione komunikoni me zyrën tonë në Pire në numrin e telefonit 210 46 36 742

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest