Lajmërim për orarin e zyrës sonë ditën e Dielë 8 Prill 2018

Të nderuar udhëtarë.  Dëshirojmë tju informojmë se zyra jonë ditën e Pashkëve Orthodokse, 8 Prill 2018 do jetë e hapur nga ora 7.00 deri në 12.00 dhe nga ora 16.00 deri në orën 21.00

Gjatë orës 12.00. deri në orën 16.00 zyra do qëndroj e mbyllur.

Programi i udhëtimeve për ditën e Dielë 8 Prill 2018 është

8.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Rrogozhinë-Fier-Berat -Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër
18.00 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër
19.00 – Athinë-Fier-Kuçovë-Berat
19.30 – Athinë-Gjirokastës-Tepelenë-Fier-Kucovë-Berat-Lushnje-Rrogozhinë-Durrës-Tiranë

Për shërbimin tuaj më të mirë komunikoni në numrat 2105203350 – 51 – 52(FAX)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post