Ndërrojnë oraret e autobusëve të Top Lines Oraret e reja

Të nderuar udhëtarë dhe pasagjer të Top Lines, dëshirojmë tju informojmë se duke filluar nga data 25 Tetor kompania Top Lines do bëj disa ndryshime në oraret e nisjes dhe destinacioneve nga Greqi për në Shqipëri.

Oraret e autobusëve nga data 25 Tetor dhe çdo ditë do jenë si më poshtë

Linja Greqi Shqipëri Nisja nga Athina

 • Autobusi i Mëngjesit: Nisja Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.00 (Autobus Direkt për Berat) Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE

Linja Shqipëri Greqi Nisja nga Tirana

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i drekës  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje  Berat Kuçovë Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelenë për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në 11.00
  • Nisja nga Tirana ora 15.00 
  • Nisja nga Berati në 16.00
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest