Ndërrojnë Oraret e udhëtimeve mbasdite të Top Lines

Të nderuar pasagjer dhe klient të Top Lines, dëshirojmë tju informojmë se nga nesër 12 Maj, oraret e kompanisë sonë për mbasdite ndërrojnë dhe  do jenë si më poshtë

Nga Greqia

  • Autobusi i Mbasdites: Nisja Ora 19.00 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
  • Autobusi i Darkës: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR

Nga Shqipëria 

  • Autobusi i drekës  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje Berat Kuçovë Urë Vajgurore për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
    • Nisja nga Shkodra në 11.00
    • Nisja nga Tirana ora 15.00 
    • Nisja nga Berati ora 16.00
  • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina

ORARET E MENGJESIT NUK NDRYSHOJNE.

Nisja nga Athina në 8.30 kurse nijsa nga Tirana në orën 04.00

Për më shumë informacione mund të komunikoni me agjensitë tona. Numrat e telefonit do i gjeni këtu

https://www.top-lines.gr/sq/agjensite-tona-top-lines/

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest