Ndërrojnë Oraret e udhëtimeve të Top Lines

Të nderuar udhëtarë dhe klient të Top Lines. Dëshirojmë tju informojmë se me qëllim shërbimin tuaj sa më të mirë, duke filluar nga sot 8 Mars, oraret e udhetëmit nga Greqia në Shqipëri dhe nga Shqipëria në Greqi do ndryshojnë.

Shtohet autobusi i orës 18.00 nga Athina për në qytetet veriore të Shqipërisë, Shkodër, Laç, Lezhë Fushë Krujë. Pasagjerët që udhëtojnë drejt këtyre zonave, nuk do udhëtojnë më me autobusin e orës 19.30, por me atë të orës 18.00.

Autobusi i orës 19.00 bëhet expres për Berat. Pra pasagjerët për në rrethin e Beratit ku përfshihen qytetet, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore do udhëtojnë me autobus dhe jo me furgon.  Gjithashtu nga Berati shtohet autobus direkt me nisje në orën 16.00 nga Berati. 

Gjithashtu mos harroni se Top Lines ju jep mundësinë të mbyllni online biletën tuaj pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje si dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit. 
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret nga Greqia në Shqipëri si dhe destinacionet përkatëse do jenë si më poshtë

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 18.00 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË
 • Autobusi i Mbasdites: Nisja Ora 19.00 (Autobus Direkt për Berat) Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Darkës: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR

Oraret nga Shqipëria për në Greqi si dhe destinacionet përkatëse do jenë si më poshtë

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i drekës  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje   për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në 11.00
  • Nisja nga Tirana ora 15.00 
 • Autobusi i Beratit. Nisja nga Berati ora 16.00 (Autobus Direkt) Berat Kuçovë Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelenë për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest