Ndryshim programi të udhëtimeve nga Shqipëria në Greqi për shkak të grevës së doganave

Të nderuar udhëtarë

Dëshirojmë tju informojmë se më datë 30 Maj për shkak të grevës 24 orëshe që shpallën doganat Greke (Lexoni më shumë këtu https://www.top-lines.gr/sq/bllokohet-kalimi-ne-dogana-shqiptaro-greke-ne-daten-30-maj/ ) do ketë ndryshime dhe anullime në programet e udhëtimeve të firmës TOP-LINES nga Shqipëria për në Greqi

Më hodhësisht:

Orari i mëngjesit

  • 1:20 Shkodër-Lezhë-Laç-Fushë Krujë  për në Athinë ANULLOHET
  • 4:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë për në Athinë ANULLOHET
  • 4:00 Berat Fier për në Athinë  ANULLOHET

Oraret e drekës dhe mbasdites

  • 15:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë- për në Athinë ANULLOHET
  • 17:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë për në Athinë  ANULLOHET

Për linjat nga Athina në Shqipëri lexoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/ndryshim-programi-te-udhetimeve-per-shkak-te-greves-se-doganave/

Janë të lutur të gjithë udhëtarët që kanë pronotuar bileta për atë ditë, ose kanë rezervuar vënde, të komunikojnë menjëherë me agjensitë tona në telefonat

Agjensia Qëndrore e Tiranës
Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
Tel: +355 42233050 +355692061989 +355694486475

 Zyra e Terminalit 
PALLATI SPORTIT ASLLAN RUSI Zyra Nr.4
Tel: +355692061992

 Durrës 
Përballë stacionit të trenit
Tel: +35552223122 +355 694051215 +355693179878

Elbasan
Tel: +355 699768502, +355 699660240, +355 694051219

Zyra Qëndrore Berat
Tel: +355 69609933, +355 697521781, +355 32234489

Zyra e Terminalit Berat
Tel: +355 694051228

Kuçovë

Tel: +355 31124646, +355 696095701, +355 696095702

Ura Vajgurore

Tel: +355 356122191, +355 692689894

Zyra e Terminalit Fier
Tel: +355 34540017, + 355 693179877 , +355694051218

Zyra Fier Qëndër

Tel: +355 696725448, +35534210316, +355 696775002

 Lushnje (GENTA )

Tel: +355 694051225

Lushnje (Eltoni )

+355 694051223

P. Shoferit

Tel: +355 692727084

Rrogozhinë
Tel: +355 692123885

Lezhë
Tel: +355 692063724 , +355 693126684, +355 685079412

Laç
Tel: +355 68 323 9636 , +355 683239636

Fushë Krujë

Tel:  +355 697255822 , +355 682964051

Shkodër
Tel: +355 672323227, +355 697426744, +355 22250141

Lapardha
Tel: +355 696095703

Rroskovec
Tel: +355 696095704

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post