Ndryshim programi të udhëtimeve për shkak të grevës së doganave

Të nderuar udhëtarë

Dëshirojmë tju informojmë se më datë 30 Maj për shkak të grevës 24 orëshe që shpallën doganat Greke (Lexoni më shumë këtu https://www.top-lines.gr/sq/bllokohet-kalimi-ne-dogana-shqiptaro-greke-ne-daten-30-maj/ )  do ketë ndryshime dhe anullime në programet e udhëtimeve të firmës TOP-LINES.

Më hodhësisht:

Orari i mëngjesit (8.30) me nisje nga Athina për në Tiranë me zgjatim në Berat, Elbasan dhe Shkodër ANULLOHET 

Orari i mbasdites (18.00) me nisje nga Athina për në Shkodër SHTYHET PËR NË ORËN 22.00

Orari i darkës (19.30) me nisje nga Athina për në Tiranë me zgjatim në Berat dhe Elbasan, SHTYHET PËR NË ORËN 22.15

Janë të lutur të gjithë udhëtarët që kanë pronotuar bileta për atë ditë, ose kanë rezervuar vënde, të komunikojnë menjëherë me agjensitë tona në telefonat

ATHINË : 210 5203350 2105203351 6980001145

PIRE :  210 4636742 6982890970

KORINTH : 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Ju faleminderit

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest