Oraret e autobusëve dhe çmimet e biletës nga Greqia dhe Shqipëria

Kufiri mes Shqipërisë dhe Greqisë është i hapur. Udhëtimet me autobus kryhen normalisht me linja direkte pa ndërrim autobusi në Kakavi. 

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar. Në të gjithë autobusët do mbahen rregullat e higjenikës anticovid. Autobusët pastrohen mbas çdo udhëtimi. Në hyrje të çdo autobusi do ketë disifektant për duart. Kapaciteti i udhëtarëve që lejohet të udhëtojnë do jetë 85% e sediljeve.

Klikoni këtu për të gjithë informacionet

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë
 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.00 (Autobus Direkt për Berat) Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE
Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë
 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i drekës  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje  Berat Kuçovë Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelenë për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në 11.00
  • Nisja nga Tirana ora 15.00 
  • Nisja nga Berati në 16.00
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
Nga Greqia në Tiranë, Durrës,Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas
 • Vajtje 35 euro Vajtje Ardhje 60 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 20 Euro Vajtje Ardhje 40 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)
Nga Greqia në Shkodër Laç Lezhë dhe anasjelltas
 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 20 Euro Vajtje Ardhje 40 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)
Për më shumë detaje për çmimet klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/
 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Telefoni i zyrës Patra (brënda trenit) 6980573678
 • Telefoni i agjentit Elefsina (Praktiker) 6906567449
 • Top Lines Tirana Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Shkodra  Telefon:+355 672323227
 • Top Lines Berat  Telefon: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Telefon: +355696095701
 • Top Lines Fier  Telefon: +355696725448
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Genta) Telefon: +355694051225
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Eltoni) Telefon:+355 694051223
 • Top Lines Elbasan Telefon:+355699768502
 • Top Lines Durrës Telefon +35552223122
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Top Lines Lac Agjensia Evelina  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë  Telefon Top Lines Lezhe 00355684444667  00355672323227
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines RoskovecTelefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Tepelenë Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
Personat që udhëtojnë qoftë me pasaportë Shqiptare, qoftë me leje qëndrimi, qoftë me pasaportë Greke do duhen
 • Të kenë plotësuar PLF
 • Të gjithë pasagjerët që hyjnë në Greqi pavarsisht janë apo jo të vaksinuar, duhet të bëjnë PCR test deri 72 orë përpara udhëtimit ose RAPID TEST 24 orë përpara udhëtimit. Testet duhet të jenë kryher nga laborator të çerftifikuar nga Ministria e Shëndetësisë, si dhe të jenë në gjuhën angleze.
Këto masa janë të vlefshme për çdo pasagjer 5 vjeç e sipër. Gjatë udhëtimit të gjithë pasagjerët duhet të mbajnë maskë.
Rregullat për të hyrë në Shqipëri. Nga data 6 Shtator të gjithë personat që do hyjnë në Shqipëri do duhet të paraqesin në pikat kufitare
 • Pasaportë (çertifikatë) vaksinimi jo më të vonshme se dy javë nga data e hyrjes në kufi
ose
 •  Test PCR të kryer deri në 72 orë përpara hyrjes
ose
 • Test antigen i shpejtë(RAPID TEST) të kryer brenda 48 orëve para hyrjes
ose
 •  Dokument që vërteton se keni kaluar ose jeni shëruar nga Covid-19 i vlefshëm deri në 6 muaj pas shërimit
 Këto rregulla do të aplikohen edhe për ata udhëtarë që kalojnë tranzit në Shqipëri
 Fëmijët deri në moshën 6 vjeç, përjashtohen nga këto rregulla.
 Qytetarët shqiptarë rezidentë në Shqipëri që kthehen dhe nuk kanë një nga dokumentet e sipër përmendura, duhet të vetë izolohen për 10 ditë dhe të informojnë autoritetin shëndetësor për të kryer test në fund të izolimit.
Personat që udhëtojnë vetëm me pasaportë do duhen të kenë
 • Pasaportë të vlefshme biometrike
 • Garanci nga një person në Greqi (Ipefthini Dhilosi) Kjo garanci duhet te jete origjinalja, te jete me vule te thatë, jo fotokopje, jo me email, jo me fax.
 • Duhet të kenë me vete 50 euro për çdo ditë që do deklarojnë se do qëndrojnë në Greqi, ose minimalisht 500 euro nëse do qëndojnë nën 5 ditë (Ky eshte ligj i Bashkimit Europian për hyrjen në zonën Shengen)

Udhëtoni me Top Lines me komoditet dhe siguri.