Oraret e autobusëve të Top Lines për të Fundjavën 29-31 Korrik

Top Lines ka hapur extra orare për të Premten 29 Korrik, të Shtunën 30 Korrik dhe të Dielën 31 Korrik.

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e nisjeve te autobusëve

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.35 Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 19.00 Athinë– TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 19.10 Athinë– TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORE
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.15 (AUTOBUS DIREKT PËR BERAT) Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORE
 • Autobusi i Mbasdites Nisja ora 19.20 Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra nga TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR

Telefonat e agjensive tona

 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Telefoni i agjentit Elefsina (Praktiker) 6906567449

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post