Oraret e nisjes së autobusëve nga Greqia dhe nga Shqipëria

Për shkak të pandemisë dhe orarit të kufizuar të punës së pikës kufitare të Kakavisë (07.00 me 19.00) Top Lines është e detyruar të kryej vetëm 2 udhëtime në ditë, një nga Shqipëria dhe një nga Greqia.

Oraret e nisjes së autobusëve nga Greqia drejt Shqipërisë çdo ditë

 • Nisja nga Athina në orën 08.00 Telefon: 2105203350
 • Nisja nga Pireu në orën 07.30 Telefon: 2104636742
 • Nisja nga Korinthi në orën 09.00 Telefon: 2741021023
 • Nisja nga Patra në orën 10.00 Telefon: 6907115555
 • Nisja nga Kallamata në orën 10.00 (Çdo të Hënë, Premte) Telefon:2721028581
 • Nisja nga Pirgo ne oren 12.00 (Çdo të Hënë,Premte) Telefon:6945555083
Lexoni këtu rregullat që janë në fuqi për hyrjen në Greqi nga data 15 Maj
Oraret e nisjes së autobusëve nga Shqipëria drejt Greqisë çdo ditë
 • Nisja nga Tirana në orën 03.30 Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Nisja nga Shkodra në orën 00.45 Telefon:+355 672323227
 • Nisja nga Berati në orën 03.30 Telefon: +355698778111 (Kucove Telefon: +35531124646)
 • Nisja nga Fieri në orën 05.00 Telefon: +355696725448
 • Nisja nga Lushnja në orën 04.30 Telefon: +355694051225
 • Nijsa nga Elbasani në orën 03.00 Telefon:+355699768502
 • Nisja nga Durrësi në orën 04.00 Telefon +35552223122

Për mënyrën e udhëtimit, çmimet dhe dokumentacionin që duhet për të udhëtuar klikoni këtu AUTOBUS GREQI SHQIPËRI si dhe AUTOBUS SHQIPËRI GREQI 

Lexoni ketu se kush lejohet te kaloj ne Greqi si dhe cfar dokumentacioni duhet

https://www.top-lines.gr/sq/cfar-dokumentash-duhet-te-keni-per-te-hyre-dhe-per-te-dale-nga-greqia/

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest