Oraret e Top Lines për muajin Korrik

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë udhëtime nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5 dhe 6.   Autobusët e TOP LINES  do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.  Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar. Me çdo biletë mund të transportoni falas 2 valixhe deri në 20kg secila

Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

 

 

Oraret e nisjeve të autobusëve për muajin Qershor

 • 08:30 Athinë-TIRANË-DURRËS-ELBASAN-LUSHNJE-FIER-BERAT-KUÇOVË-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË
 • 16:00 Kallamatë-Qiparisi-Pirgo për në  TIRANË-DURRËS-ELBASAN-LUSHNJE-FIER-BERAT-KUÇOVË-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË
 • 19:00 Athinë– TIRANË-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-DURRËS-LUSHNJE (AUTOBUS DIREKT PËR SHKODËR)
 • 19.15 Athinë -BERAT-KUÇOVË-FIER-VLORË-PATOS-URE VAJGURORE-TEPELENE GJIROKASTER (AUTOBUS DIREKT PËR BERAT)
 • 19: 30 Athinë-TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE

 

Stacionet e Linjes së Athinës nga ku mund të marrim pasagjer : Athinë, Pire, Elefsina,Megara, Korinth, Kiato, Ksilokastro, Akrata, Egjio, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada.

Stacionet e Linjes së Kallamatës nga ku mund të marrim pasagjer : Kalamata, Zevgolatio,Qiparisia, Janitsoxori, Zaharo, Pirgo, Amaliada, Gastuni, Kato Ahaia, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada.

 

Oraret e nisjeve të autobusëve për muajin Qershor

 • Orari i Mëngjesit : Nisja nga Shkodra (01:30)-Lezha (02:15)-Laçi ( 02:45)- Tirana (04:00)- Durrësi (04:30)-Lushnja (5:00) -Elbasani (04:00)-Fieri (06:00)-Berati (04:00)-Kuçova (04:15)-Vlora ( 5:00) -Tepelena (7:30)
 • Orari i Drekës : Nisja nga Shkodra (11:30)-Lezha (12:15)-Laçi ( 12:45)- Tirana (15:00)- Durrësi (15:30)-Lushnja (16:00)
 • Orari i Beratit -Nisja nga Berati Berati (16:00)-Kuçova (16:15)-Vlora (16:00) -Fieri (17:00)-Tepelena (18:30)
 • Orari i Mbasdites  : Nisja nga Tirana (17:00)- Durrësi (17:30)-Elbasani (17:00)-Lushnja (18:00) -Fieri (19:00) -Tepelena (20:30)
 • Orari i Kallamatës Çdo ditë:- Nisja nga Shkodra (11:30)-Lezha (12:15)-Laçi ( 12:45)- Tirana (15:00)- Durrësi (15:30)-Lushnja (16:00) -Fieri (17:00)-Berati (16:00)-Kuçova (16:15)-Vlora (16:00) -Tepelena (18:30)

 

Stacionet e Linjes së Athinës nga ku mund të lejmë  pasagjer : Athinë, Pire, Elefsina,Megara, Korinth, Kiato, Ksilokastro, Akrata, Egjio, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada, Janinë.

Stacionet e Linjes së Kallamatës ngku mund të lejmë  pasagjer : Kalamata, Zevgolatio,Qiparisia, Janitsoxori, Zaharo, Pirgo, Amaliada, Gastuni, Kato Ahaia, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada, Janinë

Për çmimet e biletave klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

 

Agjensia Qëndrore Athinë (Stacioni i Nisjeve dhe mbërritjeve në Athinë)
Agjensia Qëndrore Tiranë

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest