Oraret e udhëtimeve për muajin e Gushtit

Dëshirojmë tju informojmë se për shkak të kërkesës së madhe për udhëtim gjatë muajit Gusht, firma jonë ka planifikuar orare shtesë nga Greqia për në Shqipëri. Më konkretisht çdo ditë janë shtuar 2 orare në orën 18.30 dhe 19.15 si dhe në ditë me kërkesa të larta udhëtimi është shtuar orari 18.45

Oraret e udhëtimeve duke filluar nga data 1 Gusht 2018 deri me 15 Gusht

Çdo ditë

 • 8.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Rrogozhinë-Fier-Berat-Kuçovë -Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër
 • 15.00 – Athinë-Korçë-Pogradec-Bilisht-Maliq-Prrenjas-Librazhd-Elbasan(Në bashkpunim me STAR TRAVEL)
 • 18.00 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër (Linjë direkte për Shkodër)
 • 18.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër  (Linjë direkte për Shkodër)
 • 19.00 – Athinë-Fier-Kuçovë-Berat (Linjë direkte për në Berat)
 • 19.15 – Athinë-Gjirokastës-Tepelenë-Fier-Kucovë-Berat-Lushnje-Rrogozhinë-Durrës-Tiranë
 • 19.30 – Athinë-Gjirokastës-Tepelenë-Fier-Kucovë-Berat-Lushnje-Rrogozhinë-Durrës-Tiranë

Të mërkurën 1 Gusht, të Premten 3 Gusht dhe të Shtunën 4 Gusht

 • 18.45 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Rrogozhinë-Fier-Berat-Kuçovë -Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër

Për rezervime dhe informacione telefononi tek zyrat tona në numrat *

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
  Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
  Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
  Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Ose rezervoni online duke plotësuar formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

  *Për shkak të fluksit dhe telefonatave të shumta,  për rezervime vëndesh telefononi nga ora 9,00 deri në orën 17.00, dhe nga ora 19.30 deri në orën 21.00

  Gjithashtu ju sygjerojmë të prisni biletën tuaj disa ditë përpara udhëtimit tuaj.

  Ju urojmë pushime të mbara

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest