Oraret e udhëtimeve të Top Lines për Krishtlindje

Të nderuar pasagjer. Dëshirojmë tju informojmë se oraret e Top Lines nga Greqia për në Shqipëri duke filluar nga data 20 Dhjetor deri më datën 31 Dhjetor do jenë si më poshtë. Kufiri mes Shqipërisë dhe Greqisë është i hapur. Udhëtimet me autobus kryhen normalisht me linja direkte pa ndërrim autobusi në Kakavi.

 • Autobusi i Mëngjesit nga ATHINA: Ora 08.30 ATHINË–KORINTH-ELEFSINA-EGJIO-PATRA për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Mëngjesit nga PIREU: Ora 08.30 PIRE-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Veriut nga ATHINA: Nisja Ora 18.00 ATHINË-PIRE-ELEFSINA-KORINTH-EGJIO-PATRA për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.00 (Autobus Direkt për Berat) ATHINË-PIRE-ELEFSINA-KORINTH-EGJIO-PATRA për në FIER-PATOS-ROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Tiranës : Nisja Ora 19.30 ATHINË-PIRE-ELEFSINA-KORINTH-EGJIO-PATRA për në TIRANË-DURRËS-FIER-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE
 • Autobusi i Darkës : Nisja Ora 20.00 nga Athina (Dhilijani 21 Ish zyrat e Papadhakit) ATHINË-PIRE-ELEFSINA-KORINTH-EGJIO-PATRA për në TIRANË-DURRËS-FIER-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE -TEPELENË-GJIROKASTËR-BERAT (Me furgon)

Për çmimet e biletës, numrat e telefonit të agjensive dhe dokumentat që ju duhen për të udhëtuar, klikoni më poshtë

Klikoni këtu për më shumë informacione

 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Telefoni i zyrës Patra (brënda trenit) 6980573678
 • Telefoni i agjentit Elefsina (Praktiker) 6906567449
   
Nga Greqia në Tiranë, Shkodër Laç Lezhë Durrës,Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas
 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)
Për më shumë detaje për çmimet klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/
 • Top Lines Tirana Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Shkodra  Telefon:+355 672323227
 • Top Lines Berat  Telefon: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Telefon: +355696095701
 • Top Lines Fier  Telefon: +355696725448
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Genta) Telefon: +355694051225
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Eltoni) Telefon:+355 694051223
 • Top Lines Elbasan Telefon:+355699768502
 • Top Lines Durrës Telefon +35552223122
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Top Lines Lac Agjensia Evelina  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë  Telefon Top Lines Lezhe 00355684444667  00355672323227
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines RoskovecTelefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Tepelenë Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
 • Top Lines Vlorë+355 67 600 5344
 • Top Lines Gjirokastër +355 69 405 1214
Rregullat në fuqi për hyrjen në Greqi janë:
 1. NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË KENË TEST PCR, OSE RAPID TEST TË GJITHË UDHËTARËT TË CILËT:
 • Kanë Çertifikatën europiane dixhitale Covid-19 (European Union Digital Covid Certificate, EUDCC) ose,
 • Çertifikatë vaksinimi (Çertifikata hyn në fuqi 14 ditë pas vaksinimit të plotë dhe është e vlefshme jo më shumë se 9 muaj kurse për ata që kanë bërë dozën përforcuese nuk ka një afat kohor) ose,
 • Çertifikatë diagnoze pozitive (hyn në fuqi pas 14 ditësh dhe është e vlefshme per 180 ditë),
3. UDHËTARËT E PA VAKSINUAR, OSE QË NUK DISPONOJNË NJË NGA ÇERTIFIKATAT E LARTPËRMENDURA DO DUHET TË KENË:
 • Test negativ PCR , të kryer brenda (72) orëve të fundit para mbërritjes së tyre në Greqi , ose,
 • Test negativ të shpejtë (rapid test), të kryer brenda 24 orëve të fundit përpara mbërritjes së tyre në Greqi.
Testet duhet të jenë kryer nga laboratorë publik ose laboratorë privatë, që janë certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë. Përgjigjja e testit duhet të jetë në greqisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanisht ose rusisht dhe duhet të përfshijë emrin e personit, siç është në pasaportë. Masat e lartpërmenduara janë të vlefshme për çdo udhëtarë nga mosha 5 vjeç e lartë Në pikat kufitare qoftë tokësore, ajrore apo detare,  tek të gjithë udhëtarët pavarsisht nënshtetësisë , në bazë të algoritmit shëndetësor, do bëhet test i shpejtë (RAPID TEST) në mënyrë indikative (rastësore). Në rast se dikush rezulton pozitiv, atëherë personi është i detyruar të vetizolohet për një periudhë 5 ditore, në adresën që ka deklaruar në formularin PLF. Vetizolimi fillon nga data e nesërme e shpalljes pozitiv. Të gjithë udhëtarët duhet të mbajnë maskë si gjatë qëndrimit në mjetet e transportit ashtu dhe në ambjentet e pikave kufitare. Zbatimi i këtyre masave është i detyrueshëm dhe përgjegjësi e çdo pasagjeri. Ne rast mos zbatimin e këtyre rregullave, rrezikoni mos tju lejohet kalimi në pikat kufitare.  Kompania Top Lines, nuk mban asnjë përgjegjësi në rast se dikujt i refuzohet hyrja në  Greqi për shkak të mospërmbushjeve të kërkesave të udhëtimit. UDHËTIMET Kufiri mbetet i hapur për të gjithë shtetasit shqiptarë. Udhëtimet vazhdojnë normalisht me autobus direkt pa ndërrim në Kakavi. Pikat kufitare të Kakavisë, funksionon gjatë 24 orëve. Top Lines kryen çdo ditë 4 orare nga Greqia në Shqipëri , dhe 4 orare nga Shqipëria në Greqi.
Rregullat për të hyrë në Shqipëri. Nga data 6 Shtator të gjithë personat që do hyjnë në Shqipëri do duhet të paraqesin në pikat kufitare
 • Pasaportë (çertifikatë) vaksinimi jo më të vonshme se dy javë nga data e hyrjes në kufi
ose
 •  Test PCR të kryer deri në 72 orë përpara hyrjes
ose
 • Test antigen i shpejtë(RAPID TEST) të kryer brenda 48 orëve para hyrjes
ose
 •  Dokument që vërteton se keni kaluar ose jeni shëruar nga Covid-19 i vlefshëm deri në 6 muaj pas shërimit
 Këto rregulla do të aplikohen edhe për ata udhëtarë që kalojnë tranzit në Shqipëri
 Fëmijët deri në moshën 6 vjeç, përjashtohen nga këto rregulla.
 Qytetarët shqiptarë rezidentë në Shqipëri që kthehen dhe nuk kanë një nga dokumentet e sipër përmendura, duhet të vetë izolohen për 10 ditë dhe të informojnë autoritetin shëndetësor për të kryer test në fund të izolimit.
Personat që udhëtojnë vetëm me pasaportë do duhen të kenë
 • Pasaportë të vlefshme biometrike
 • Garanci nga një person në Greqi (Ipefthini Dhilosi) Kjo garanci duhet te jete origjinalja, te jete me vule te thatë, jo fotokopje, jo me email, jo me fax.
 • Duhet të kenë me vete 50 euro për çdo ditë që do deklarojnë se do qëndrojnë në Greqi, ose minimalisht 500 euro nëse do qëndojnë nën 5 ditë (Ky eshte ligj i Bashkimit Europian për hyrjen në zonën Shengen)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest