Programi i autobusëve nga Greqia dhe Shqipëria për në Gusht

Për shkak të fluksit si dhe të kthimeve të pushuesve nga Shqipëria dhe nga Greqia, programi i udhëtimeve të firmës sonë deri më 26 Gusht do jetë si më poshtë.

Nga Greqia drejt Shqiperisë

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë
 • 8.35 Athinë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Gjirokastës Tepelenë Rroskovec , Patos
 • 18. 00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë
 • 18.30 Athinë Tiranë Durrës, Fier, Lushnje Tepelenë Gjirokastës
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec
 • 19.15 Athinë Tiranë Fier Durrës Lushnje Rrogozhinë Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Fier Durrës Lushnje Elbasan Tepelenë Gjirokastër

Nga Shqipëria në Greqi

 • 4.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 4.00 Berat Fier Athinë
 • 15.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 15.00 Tiranë Athinë
 • 16.00 Tiranë Athinë
 • 16.00 Berat Fier Athinë
 • 17.00 Tiranë Athinë.

VINI RE Autobusët që niset nga Tirana marrim pasagjer dhe në Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Rrogozhinë Tepelenë. Autobusët që nisen nga Berati marrim pasagjer dhe në Fier Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec dhe Patos.

VINI RE. Jeni të lutur të komunikoni me agjensitë tona disa ditë përpara për të rezervuar vëndin tuaj. Gjithashtu duhet të kaloni nga agjensia të paktën 2 ditë përpara që të pronotoni biletën tuaj,ose në rast se keni bileta vajte ardhje të bëni konvertimin e biletës.

Periudha e gushtit është nga më e ngarkuara. Jeni të lutur të zbatoni rregullin e mësipërm. Duke u paraqitur 2 ditë përpara në agjensi, dhe duke rezervuar biletën tuaj disa ditë përpara, do shmangen keqkuptimet dhe do keni mundësi të siguroni vëndin tuaj.

Shërbimi sa më i përsosur i pasagjerëve tanë është prioriteti jonë numër një dhe çdo ditë bëjmë çështe e mundur ta realizojmë.

Për telefonat e agjensive të Shqipërisë shtypni këtu
https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Për oraret nga qytetet e Shqipërisë jeni të lutur të shtypni këtu
https://top-lines.al/oraret/

Për telefonat e agjensive në Greqi shtypni këtu
https://www.top-lines.gr/sq/agjensite-tona-top-lines/

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest