Programi i udhëtimeve ditore të Top Lines, nga Greqia për në Shqipëri

 

Programi i udhëtimeve ditore të Top Lines, nga Greqia për në Shqipëri

08.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Kucovë-Berat-Lushnje–Rrogozhinë-Durrës-Tiranë-Laç-Lezhë-Shkodër
15.00 – Athinë-Korçë-Pogradec-Bilisht-Maliq-Prrenjas-Librazhd-Elbasan
18.00 – Athinë-Tepelenë-Fier-Lushnje-Durrës-Tiranë- Laç-Lezhë-Shkodër
19.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Kuçovë-Berat-Lushnje-Rrogozhinë-Durrës-Tiranë

Çdo të premte  në orën 19.00 linjë direkte nga Athina për në Berat

19.30 – Athinë-Gjirokastër-Tepelenë-Fier-Kuçovë-Berat

Për të gjithë pasagjerët që vijnë nga ishujt e Greqisë dhe dëshirojnë të udhëtojnë për në Shqipëri jeni të lutur të komunikoni me  zyrën tonë në Pire në telefonat 210 4636742  dhe 6982890970

Tani mund të rezervoni biletën tuaj duke plotësuar formën e mëposhtëme. Programoni udhëtimin tuaj dhe siguroni vëndet më të mira. Plotësoni formën

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

  Numrat e telefonit dhe adresat e zyrave tona në Shqipëri dhe Greqi https://www.top-lines.gr/sq/agjensite-tona-top-lines/

  Faqja e internetit e Top Lines Shqipëri https://top-lines.al/

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest

  Recent Post