Qytetet ku Top Lines ofron mundësinë të dërgoni dhe të merrni porosi në Shqipëri dhe Greqi

Top Lines ju ofron mundësinë për të dërguar porosi nga Greqia në Shqipëria dhe anasjelltas. Porositë nisen çdo ditë si nga Greqia ashtu dhe nga Shqipëria

Zyrat tona në Greqi janë të hapura për të dorëzuar ose për të marrë porositë nga ora 7.00 deri në orën 20.00 dhe ato në Shqipëri nga ora 8.00 deri në orën 21.00.

Agjensitë nga ku mund të dorëzoni dhe merrni porosi në Shqipëri dhe Greqi janë

Agjensitë dhe bashkpuntorët në Greqi nga ku mund të dërgoni dhe merrni porosi.

 • Zyra Athinë
  Adresa: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Athinë
  Telefon: 2105203350 2105203351
 • Zyra Pire
  Adresa:Agiou Dionisiou 3 Pire
  Telefon: 2104636742
 • Zyra Korinth
  Adresa: Isthmos Korinthou, Alexander Lines
  Telefon: 2741021023
 • Zyra Patra
  Adresa:Othonos Amalias 34 Patra
  Telefon: 6907115555
 • Top Lines Elefsina
  Pergjegjes Marko Dodaj
  Telefon: 6906567449
 • Top Lines Megara
  Përgjegjës Klejdi Canka
  Telefon 6976934045

Personat që dëshirojnë të nisin porosi nga ishujt (Kretë, Rodos, Kuklades etj) mund të komunikojnë me agjensinë e Pireut. Ju i dërgoni nga ishulli me anije porosinë dhe ne shkojm e marrim nga anija dhe e dergoojmë në Shqipëri, ose në ishullin ku jetoni.

Agjensitë kryesore dhe bashkpuntorët në Shqipëri

 • Top Lines Tiranë
  Adresa: Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
  Telefon +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Terminali Tiranë
  Adresa: Zyra numër 4
  Telefon +355694051219
 • Top Lines Durrës
  Adresa: Rruga Dëshmorët. Lagja 17 Pallati 930 (Perballe Satcionit te Trenit)
  Telefon +35552223122 +355 694051215
 • Top Lines Fier
  Adresa: Bulevardi Jakov Xoxa (Përballë ish hotel Shkëlzenit)
  +355696725448 +35534210316
 • Top Lines Patos
  Agjensia Andi
  Telefon 355 697847661
 • Top Lines Shkodër dhe Lezhë
  Adresa: Lagja Vasil Shanto Përballë kinema Milenium. (Ish spia e Oficerave)
  +355 672323227 +355 697426744
 • Top Lines Lac
  Agjensia Arbeni
  Telefon +355 683239636
 • Evelina Lac
  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lushnje (Genta)
  Adresa: Rruga Misto Mame Pallati 8 Kati i Pare. Lagja Loni Dhamo
  Telefon: +355694051225 +355697760213
 • Top Lines Lushnje (Eltoni)
  Telefon: +355 694051223
 • Pushimi i Shoferit
  Telefon: +355 692727084
 • Cermë
  Agjensia Genci
  Telefon: 355694051228
 • Top Lines Elbasan
  Adresa: Rruga Thoma Kalefi N14/212
  Telefon:+355699768502 +355 699660240
 • Top Lines Rrogozhinë
  Agjenisa Astriti
  Telefon: +355 692123885
 • Top Lines Belsh
  Agjensia Beni
  Telefon: +355 695659990
 • Top Lines Berat
  Adresa:Rruga Naim Frashëri n. 32 Kati i parë Lagja 22 Nëntori
  Telefon: +355698778111 +355696099333
 • Top Lines Kuçovë
  Adresa:Lagja Llukan Prifti (Përballë Raiffeisen BANK)
  Telefon: +35531124646 +355696095701
 • Top Lines Ura Vajgurore
  Telefon: +355 68440006
 • Top Lines Roskovec
  Telefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha
  Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Kutalli
  Telefon: +355 693686138
 • Top Lines Tepelene
  Telefon: +355 69 230 0887

Për të mësuar se çfar porosi lejohen apo jo për të dërguar klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/dergese-porosish-nga-greqia-ne-shqiperi/

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest