Shqipëria vendos Karandinë 14 ditore për udhëtarët nga Greqia dhe nga Maqedonia e Veriut

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka marrë vendimin se duke filluar nga nesë 20 Prill, të gjithë udhëtarët që hyjnë në Shqipëri nga Greqia ose nga Maqedonia e Veriut do duhet të bëjnë karandinë dy javore (14 ditë)

Karantina e detyruar për qytetarët nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia do jetë në fuqi deri më 3 maj.

Kryetarja e Komitetit Teknik të Ekspertëve, Mira Rakacolli, gjatë një konference për shtyp,e tha se shkak për këtë vendim janë bërë shifrat shqetësuese në këto dy vende fqinje.

Gjithësesi Dëshirojmë tju informojmë se Top Lines do vazhdoj të kryej udhëtime si dhe dërgesa porosisë për në Shqipëri.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest